Skip to Content

Office of the Controller

PeopleSoft Finance Training Schedule

2024 Session Dates and Times

For information about a class you're interested in attending, please email the PeopleSoft Training Team at pstrain@mailbox.sc.edu.

Note: If you encounter difficulties while registering for training sessions conducted through Team's, we recommend attempting to clear your cache or utilizing Google Chrome as an alternative.

What When How Long Where
Program Expense Card Training Monday, March 4
9 a.m. - 10 a.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Tuesday, March 5
9 a.m. - 10 a.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Travel and Expense Proxy Training Wednesday, March 13
9 a.m. - 12 p.m.
3 hour Online (Teams Meeting)
Depositor Training Friday, March 15
10 a.m. - 11 a.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Monday, April 8
3 p.m. - 4 p.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Tuesday, April 9
9 a.m. - 10 a.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Travel and Expense Proxy Training Wednesday, April 10
9 a.m. - 12 p.m.
3 hour Online (Teams Meeting)
Depositor Training Friday, April 12
10 a.m. - 11 a.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Monday, May 6
9 a.m. - 10 a.m
1 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Tuesday, May 7
9 a.m. - 10 a.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Travel and Expense Proxy Training Wednesday, May 15
9 a.m. - 12 p.m.
3 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Monday, June 3
3 p.m. - 4 p.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Tuesday, June 4
9 a.m. - 10 a.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Travel and Expense Proxy Training Wednesday, June 12
9 a.m. - 12 p.m.
3 hour Online (Teams Meeting)
Depositor Training Friday, June 14
10 a.m. - 11 a.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Tuesday, July 2
9 a.m. - 10 a.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Depositor Training Friday, July 12
10 a.m. - 11 a.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Travel and Expense Proxy Training Wednesday, July 17
9 a.m. - 12 p.m.
3 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Thursday, July 18
2 p.m. - 3 p.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Monday, August 5
2 p.m. - 3 p.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Travel and Expense Proxy Training Wednesday, August 14
9 a.m. - 12 p.m.
3 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Friday, August 23
9 a.m. - 10 a.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Wednesday, September 4
2 p.m. - 3 p.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Travel and Expense Proxy Training Wednesday, September 18
9 a.m. - 12 p.m.
3 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Friday, September 20
9 a.m. - 10 a.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Tuesday, October 1
9 a.m. - 10 a.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Travel and Expense Proxy Training Wednesday, October 16
9 a.m. - 12 p.m.
3 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Thursday, October 17
2 p.m. - 3 p.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Monday, November 4
9 a.m. - 10 a.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Travel and Expense Proxy Training Wednesday, November 13
9 a.m. - 12 p.m.
3 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Wednesday, November 20
2 p.m. - 3 p.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Tuesday, December 3
9 a.m. - 10 a.m.
1 hour Online (Teams Meeting)
Travel and Expense Proxy Training Wednesday, December 11
9 a.m. - 12 p.m.
3 hour Online (Teams Meeting)
Program Expense Card Training Friday, December 13
2 p.m. - 3 p.m.
1 hour Online (Teams Meeting)

Challenge the conventional. Create the exceptional. No Limits.

©